Трансформации на фургони и ремаркета в специализирани
такива за транспортиране на дрехи на закачалки


За постигане на тази трансформация използваме два вида произвеждани от нас вертикални панели с три броя крушовидни отвора тип “Стандарт”, които се закрепят на бордовете на фургона.


  • Плътна подредба на панелите тип “Пчелна пита”
При тази трансформация се получава максимално използване на товарния обем на фургона, което позволява използването на повече щендери и транспортирането на по-голям брой дрехи.  • Разредена подредба на панелите тип “Икономичен”
При тази трансформация панелите се монтират на разстояние един от друг, като това позволява да се намали почти наполовина стойността на трансформацията.

Основен недостатък на тази конфигурация, се явява неефективното използване на товарния обем, което води до транспортирането на по-малък брой дрехи при еднакъв обем с варианта “Пчелна пита”.Независимо какъв е вашият фургон, желаете ли да транспортирате в него дрехи на закачалки, това е възможно с помощта на нашите трансформации. Необходимо ни е да знаем само вътрешните размери на вашето товарно помещение и ние ще ви изпратим конкретна ценова оферта.
ОФИСИ:

Главен път София - Бургас Е773
на 20 км. преди Бургас,
Разклона за с.Съдиево;

офис 4
ул. "Николай Коперник" №44
BG-1111, София


Последвайте ни във facebook
 © 2004-2017, FlexyBox Ltd.